Psykoterapiapalvelu CompassiONin palvelut ovat tarjolla Tikkurilan keskustassa Myötätunnon tilassa. Kävelymatkaa Tikkurilan asemalta, Dixistä ja Tikkurista on muutama minuutti.

Palveluina on lyhyt- ja pitkäkestoista kognitiivista psykoterapiaa sekä työnohjausta ja koulutusta. Vastaanottoa tarjoavat kognitiivisen psykoterapian lisäksi pari- ja perheterapeutit. Palveluita tarjotaan myös netin kautta. Pitkään psykoterapiaan on mahdollista saada Kelan korvaus. Lyhytterapiaa voi saada HUS:n tai Helsingin kaupungin tukemana, vakuutusten tukemana tai itse maksaen.

 

 

Osallistumme säännöllisesti oman alan täydennyskoulutuksiin ja työnohjauksiin sekä kehitämme työmme laatua. Kanssamme voit halutessasi aina myös keskustella hengellisistä kysymyksistä.

Ota yhteyttä! paivi.marjo@gmail.com


 

Työaikani on yleensä 8.30-16.45. Asiakasajat sekä etukäteen sovitut puhelut tapahtuvat pääsääntöisesti tuona aikana. Muuna aikana voit lähettää sähköpostia.

Huom! Psykoterapiapaikat pitkiin, Kelan tukemiin terapioihin ovat tällä hetkellä täynnä. Vapaita asiakaspaikkoja on lyhyempiin terapiajaksoihin ja työnohjaukseen. 

Tervetuloa!

Päivi-Marjatta Marjo

Terapiaa ja työnohjausta - taidolla ja myötätunnolla